Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban For Free

Tomizzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Dostałem bana za nic... Normalnie loguje się na lola patrze a tu banik... Co najlepsze? Bez powodu. Nie ma powodu w mailu ani przy logowaniu może ktoś pomóc?

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Opublikowano

pewnie cię bug nie kocha, ja pierdole, co ty nam chcesz wcisnąć, nie ma czegoś takiego jak ban za nic przecież riot by tylko stracił na banach za nic (ludzie czasem np. nie wrócą do lola i nie doładują rp)

napisz do supportu może, zamiast nas pytać? czy to jest forum dla wszystko wiedzących czy co?

Opublikowano

Nigdy nie wychodziłem z gier. Jedynie jakieś dzieci płakały ,że mnie zreportują za nic

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Opublikowano

Hmm jak napisałem nie afkowałem i nie wykraczałem za zasady regulaminu.

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ban za nic ... Osobiście afczyłem jedną grę a na następny dzień ostrzeżenie że mogę wyrwać bana jeżeli dalej będę afkował (1 mecz afkowałem) Więc jakiś powód na 100% musiał być, napisz do supporta a się dowiesz. Również są kary za wyzwiska itp ...

Opublikowano

Jak mnie wkurzają takie osoby jak wyżej. Zamiast normalnie odpowiedziec, to lecą wyzwiska od idiotów. Pozdrawiam. Sory za offtop, ale to jest nie do zniesienia takie chamstwo.

Opublikowano

Zgadzam się z UP, gościu wywnioskował ze jestem gimbusem po przeczytaniu mojego Hobby.

A co do tematu, może masz maila od nich w folderze " Spam " - wątpię w to ale warto zobaczyć :D

Opublikowano

To na pewno te nowe bany za twarz sie sypia.

A tak serio, nie ma bana za nic, albo jestes idiota i robisz tematdo spamu albo dostałem w pizdu reportów.

Pisz do riotu, on nie gryzie

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

@UP

Czytaj uważnie pierwszy post, napisał że nie dostał nic na maila od nich.

Wiesz chociaż na ile ten ban?

Opublikowano

Pokaz sreena, dostales na mejla wiadomosc?

To zostawię bez komentarza.........

@Topic

Czy ty ku**a nie wiesz co to jest tzw. supoort?

http://lmgtfy.com/?q=lol+support

Nie wiem jak masz zamiar poradzić sobie w życiu jak z takim czymś nie dajesz sobie rady i prosisz o pomoc na forum jeśli dobrze to zrozumiałem. Chyba że chcesz się po prostu pochwalić że bana dostałeś, w to już nie wnikam.

wilk.png

Opublikowano

jprdl myślisz, że ogromnym fartem trafisz na kogoś z trybunału, i magicznym przyciskiem da tobie unbana? Co do tego ma mpc forum? Napisz do supportu, bo my jedynie możemy Ci napisać takie komentarze jak TEN

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

E. Zawieszenie/usunięcie.

(1) Przez Riot Games. W MAKSYMALNYM ZAKRESIE DOPUSZCZALNYM PRZEZ PRAWO, RIOT GAMES ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZAWIESZENIA, LIKWIDACJI, MODYFIKACJI LUB USUNIĘCIA KONTA W DOWOLNYM MOMENCIE Z DOWOLNEJ PRZYCZYNY LUB BEZ PRZYCZYNY, BEZ OSTRZEŻENIA ANI JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZIALNOŚCI WOBEC UŻYTKOWNIKA. Ponadto, Riot Games może w każdej chwili zaprzestać oferowania i/lub wspierania Gry. Dla wyjaśnienia, jednak nie dla ograniczenia, większość przypadków zawieszeń, usunięć i/lub likwidacji Konta następuje w wyniku naruszenia postanowień niniejszej Umowy, EULA, Polityki prywatności, lub Kodeksu Przywoływacza (zdefiniowane poniżej). Konta usunięte przez Riot Games nie mogą zostać przywrócone.

Opublikowano

Nie słuchaj ludzi wyżej którzy opiszą jakim to ty jesteś idiotą , nie ma bana za nic itd. ...

Kolega po pewnym patchu miał też taki problem (TAK, DOSTAŁ CUDOWNEGO BANA ZA NIC I NIE BYŁ IDIOTĄ).

Napisz do supportu i powinni odbanować ;)

Opublikowano

Ludzie.. Bana mam do dziś wieczorem i jak czytam takich ludzi

albo jestes glupim idiota albo trolujesz z tym banem za nic

To nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...

Przecież nie jestem jakimś Russian Kidem i nie płacze ani nie trolluje, feeduje i co tam jeszcze. Mówiłem ,że dostałem bana jak by za "free" napisałem do supportu ale oni mają to gdzieś i tak dziś mam ub'ka więc można zamknąć.

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...